Iso 2-reikäinen kuksa

(2 tuotearviota)

68,00

Haluatko tämän tuotteen omalla kuvalla?

Pyydä tarjous

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Aito kotimainen käsityönä valmistettu käyttökuksa. Kuksa on valmistettu käsityönä samoin kuin jokainen kuva, niinpä jokainen kuksa on  täysin uniikki. Vaikka kuva-aihe olisikin sama, silti jokainen on omanlaisensa.

Kuksa on aito luonnontuote ja se on valmistettu koivun pahkasta tai visakoivusta. Ison kuksan tilavuus on noin 1,5- 2 dl .

Kuksan hoito-ohje: Käytön jälkeen kuksa huuhdellaan pelkällä vedellä ja laitetaan kuivumaan. Ei saa käyttää pesuainetta, eikä laittaa pesukoneeseen. Älä jätä mitään nestettä pidemmäksi aikaa kuksaan, muutoin kuksa halkeaa. Oikein käytettynä kuksa palvelee vuosikymmeniä.

Halutessasi saat kuksaan nimen, esim kahvaan tai esim päivämäärän pohjaan. Sisältyy hintaan. Huomioithan, että nimikoidulla kuksalla ei ole palautusoikeutta.

Kuksa on suosittu käyttöesine itselle, lahjaksi, liikelahjaksi jne

Jos haluat kuksaan kuvan omasta kuvasta, esimerkiksi  omasta lemmikistä ,kysy tarjous .

Lisätiedot

Kuva

Husky valjakko, Ulvova susi, Hirvi, Hirvi ja koira, Poro, Karhu, Riekko talvi, Riekko kesä, Metso, Hilla, Metsästäjä, Metsästäjä ja koira, Lohi, Lohi ja kalastaja, Pöllö, Kissa, Mustikka, Nuotiolla, Sorsat/Hanhet

2 arviota tuotteelle Iso 2-reikäinen kuksa

  1. Nella

    Hienoa ja laadukasta työtä!
    Miehelleni tilasin kuksan johon kaiverettiin koiramme kuva.
    Olen enemmän kuin tyytyväinen lopoutulokseen 😊

  2. Sara

    Upeaa ja tarkkaa käsityötä,olen erittäin tyytyväinen! Tilasin kuksan kuvalla ja siitä tuli hienompi mitä osasin toivoa,iso kiitos😊

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.